× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: Labello Caring Scrub / NIVEA Caring Scrub

Više
3 godina 7 meseci pre #1930 od Zarko
Uživajte u predivno mekim usnama! NoviLabello Caring Scrub balsam u dve razigrane varijante savršen je za negu usana u pokretu i čini ih baršunasto mekim
UMESTO KOD KUĆE, PILING U POKRETU!
Lepe usne deluju privlačno svima, ali zahtevaju dodatnu negu, baš kao i lice! Upravo zato, potreban nam je efikasan i praktičanproizvod za negu usana kojimožemo da koristimo svuda i u svakom trenutku. Novi Labello Caring Scrubsčini usne SUPER MEKIM za tren oka. Nežne čestice pilinga uklanjaju izumrle ćelije ali ne iritiraju kožu. Ove čestice se jednostavno rastvaraju kada razmažete usne, bez brisanja ili ispiranja.Nova Labello formulacija – senzacija godine
NoviLabello Caring Scrubbalsami su prvi Labello pilinzi za usne u stiku za negu usana. Oni sadrže prirodne čestice pilinga od kukuruznog skroba. Ove čestice su veoma nežne prema koži u poređenju sa sastojcima običnog pilinga, kao što je šećer koji sadrže proizvodi drugih brendova. Ono što je najbolje u vezi sa ovim balsamom: nema brisanja. Razmazivanjem usana čestice se rastvaraju i čine usne svilenkasto glatkim i negovanim. Osetite Labello negu!
Labello za piling usana je dostupan u dve fantastične arome – aloe vere i ulje šipka, a mogu se koristiti i kao prajmer za nanošenje ruža. Novi Labello Caring Scrubsčini usne NEODOLJIVO MEKIM – svuda i u svakom trenutku.
Stik ima praktično pakovanje neobične tekstureza lakše pronalaženje u torbi!
ZBOGOM ISPUCALE USNE!Zašto piling za usne treba da bude sastavni deo vaše svakodnevne rutine za negu lepote
Piling uklanja izumrle ćelije i ispucali slojkože. Pored toga, on pospešuje cirkulaciju krvi i ističe prirodnu boju usana. Piling može da se koristi kao priprema za negu usana jer omogućava bolje upijanje aktivnih negujućih sastojaka i masira kožu usana. Rezultat: svilenkasto meka koža i prirodna ružičasta boja usana.


Labello Caring Scrub sa uljem šipka, 4,6 g, preporučena maloprodajna cena 315rsd
Labello Caring Scrub sa organskom aloe verom, 4,6 g, preporučena maloprodajna cena 315rsd

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum