× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: Labello Caring Scrub

Više
3 godina 1 mesec pre #1929 od Zarko
NOVO: Labello Caring Scrub je kreirao Zarko
Intervju sa Doroti Fidler iz Odeljenja za istraživanje i razvoj u kompaniji Beiersdorf AG
NoviLabello Caring Scrub je razvijen kao proizvod koji istovremeno deluje i kao piling i neguje usne. Zašto je usnama potrebna dodatna nega?
Koža usana je veoma tanka i nežna u odnosu na kožu lica i na njoj nema znojnih i lojnih žlezda. To znači da nema ni uobičajeni hidrolipidni sloj koji čini kožu glatkom i štiti je. Kao posledica toga koža usana brže gubi vlagu i sklona je pucanju. Upravo zato, usnama je potreban poseban tretman i zaštita od spoljašnjih uticaja i balsam je obavezan proizvod za njihovu negu. Proces obnavljanja kože je veoma aktivan tokom noći pa bi balsam za usne trebalo nanositi i pre odlaska na spavanje.
Po čemu se novi balsam Labello Caring Scrub razlikuje od običnih? Kako on deluje?
Labello Caring Scrubsadrži sitne čestice koje deluju kao piling. Prilikom svakog nanošenja stika koža usana je ravnomerno prekrivena odgovarajućom količinom čestica za piling i formulacije za negu. Dodatno dejstvo pilinga se postiže kada spojimo usne i razmažemo ih jer se čestice na taj način rastvaraju. Potrebno je da sačekamo da se sve čestice rastvore kako bi tretman u potpunosti delovao. Labello Caring Scrub nežno uklanja izumrle ćelije, neguje kožu, naglašava prirodnu ružičastu boju usana i čini ih zdravim.
Da li je potrebno da koristimo obični Labello balsam za usne u kombinaciji sa Caring Scrub balsamom?
Novi Labello Caring Scrub ima dvostruko dejstvo: čestice pilinga se tope kada protrljamo usne, ali formulacija za negu ostaje na usnama i neguje ih kao i obični Labello balsam. Jedina razlika je u tome što je dovoljno da Labello Lip Scrub koristite jednom dnevno.
Kakve čestice pilinga sadrži formulacija?
U pitanju je hidrolizovani kukuruzni skrob. Ove čestice imaju idealnu veličinu, oblik, tvrdoću i svojstva rastvaranja za negu osetljive kože usana. Zahvaljujući njima formulacija efikasno, ali nežno uklanja izumrle ćelije i nije potrebno da brišemo kožu usana nakon nanošenja. Pored toga, hidrolizovani kukuruzni skrob se dobija prirodnim putem i koristi se u prehrambenoj industriji, što znači da je potpuno bezbedan za upotrebu na koži.

Zašto su ulje šipka i organska aloe vera idealni sastojci za negu usana?
Aloe vera je poznata kao hidratantni sastojak, dok ulje šipka neguje kožu tako što je čini glatkom i jača njenu zaštitnu barijeru.
Da li možemo da nanesemo novi Labello Caring Scrub pre ruža za usne?
NoviLabello Caring Scrubčini usne mekim i glatkim, zbog čega je idealna podloga za ruž. Pored toga, inovativna formulacija pruža potrebnu negu s obzirom na to da ruž i sjaj za usne često čine ovu osetljivu kožu suvom ili grubom.

Labello Caring Scrub sa uljem šipka, 4,6 g, okvirna cena na polici315rsd
Labello Caring Scrub sa organskom aloe verom, 4,6 g, okvirna cena na polici315rsd

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum