Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novitet u gastro ponudi Hotela Hilton

Više
5 godina 1 mesec pre #1915 od Zarko


Brunč kao vrsta obroka nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i činio je uživanje u hrani u vremenu između doručka i ručka uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića. Zbog užurbanog načina života i modernog doba, sve manje vodimo računa o sebi i često nemamo vremena da se na miru prepustimo svojim čulima i ljubavi prema hrani. Brunč je postao sve popularniji, kako u svetu, tako i kod nas, jer se služi od podneva i spaja dva obroka u jedan divni produženi užitak.



Novitet u gastro ponudi Beograda je ekskluzivni nedeljni branč Hotela Hilton. Priuštite sebi i svojoj porodici svojevrsni odmor i prepuštanje savršenstvu ukusa. Oduševićete se kombinacijama najrazličitijih internacionalnih jela, ceđenih sokova i penušavog vina. Možete birati između specijaliteta japanske i kineske kuhinje, morskim plodova, mesa i povrća, roštilja, srpske tradicinalne kuhinje, pečenja, salata, potaža i čorbi. Švedski sto obiluje jelima za svačiji ukus, a opet, za one malo zahtevnije tu su i specijaliteti kuće koje možete naručiti na licu mesta a la carte.

Za decu do 7 godina branč je besplatan, a za decu od 7 do 12 godina sve je upola cene. Takođe, obezbeđen je specijalan kutak za mališane u kome će biti sigurni i animirani dok roditelji uživaju u raskošnoj ponudi prepunog švedskog stola restorana Hotela Hilton. Cena nedeljnog branča je 2.990 dinara po osobi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.