× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Mesto na kome stres prestaje: Ada Mall kao beogradska Zen Oaza

Više
3 godina 10 meseci pre - 3 godina 10 meseci pre #1897 od Zarko


Šoping centar Ada Mall je tokom vikenda od 12-14. jula bio mesto okupljanja dobrih vibracija, osmeha i edukacije. U okviru Zen Oaze koja je bila otvorena za sve posetioce i ponudila nov, atraktivan sadržaj, svi zainteresovani mogli su da saznaju šta je to holistička nega, kako da žive zdravo i kako da se oslobode stresa

Pod okrilje svojih belih zidova, drvenih detalja i zelenih površina, tokom vikenda od 12-14. jula šoping centar Ada Mall primio je Zen Oazu i ponudio jedinstveni sadržaj svojim posetiocima kao odgovor na užurbanu svakodnevicu.

Stručnjaci „Holističke akademije Maya“ pokazali su veštine masaže, akupunkture, ajurvede, tehnike za opuštanje i oslobađanje od stresa. Neki su po prvi put probali Tajlandsku masažu, Reiki, ili naučili kako da urede svoj stan prema Feng shui savetima.
Posetioci su takođe mogli da se okušaju u crtanju mandala, fraktala, slikanju čajem i začinima, da čuju priče o kristalima i odaberu omiljeni komad baš za njih. Vežbali su jogu, pilates i kin jo, praktikovali vežbe disanja i umirenja. Posebno interesovanje izazvala je Quantum zona - kapsula za merenje biološke starosti organizma, bioritma i energetskog nivoa u kojoj su mogli da otkriju detalje o svom zdravlju. Bring kutak je okupio mališane da crtaju, igraju se i maskiraju – jer igra je preduslov za srećan život.

Astrologija, konsultacije energetska medicine i joga lica, homeopatija i aromaterapija, telesni tretmani za dušu i telo bili su deo sadržajnog i edukativnog programa.
Kako su ručni rad i kreativna energija stvaranja rukama korisni i ključni i za naše zdravlje, pravili smo venčiće i ukrase od cveća uz Provansa Dekor, a saznali smo i tips&tricks za zen venčanje od Floriama studija.

Sve ovo je pratila nežna muzika kirtan bendova, violine, udaračkih instrumenata i gonga.
Last edit: 3 godina 10 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum