× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

PREDSTAVLJENA NAJSAVREMENIJA POSLOVNA ZGRADA U CENTRU BEOGRADA

Više
4 godina 5 meseci pre #1894 od Zarko


Business Garden, najsavremenija poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, svečano je otvorila svoja vrata na događaju organizovanom za predstavnike medija, partnere i saradnike. Tokom neformalnog druženja, prisutni su imali priliku da se upoznaju sa svim benefitima jedinstvene hi-tech zgrade na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila,koja je početkommajadočekala prve zakupce.

Nakonobilaskaprostoraivirtuelneprezentacije, prisutnimasu se obratiliGili Dekel, Partner investitor i domaćin događaja, koji je sa ponosom predstavio sve prednosti koje Business Garden nudi sadašnjim i budućim zakupcima, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i Nj.E. Ambasador Izraela Alona Fišer Kam.

“Sa ponosom vam predstavljam projekat Business Garden čijom realizacijom je sprska prestonica dobila jedinu modernu poslovnu zgradu na prestižnoj lokaciji u samom centru. Velike inostranekompanijeizabralesu Business Garden kaosvojunovuposlovnuadresupavećpočetkomjeseniočekujemopopunjenost od 100odsto.Dobarodzivzakupacanimalo ne iznenađuje, imajući u vidusvepogodnostiovogposlovnogkompleksakojiće, izmeđuostalog, bitiijedanodretkih LEED sertifikovanih u Srbiji. Odličnapovezanostsasvim bitnim institucijama i saobraćajnicama, kao i fleksibilnost prostora koji se prilagođava potrebama i korporativnim vrednostima,u velikoj meri doprineće uspešnosti poslovanja kompanija smeštenih u Business Garden-u. Ne smemo zanemariti ni podzemni parking za zaposlene, kapaciteta od čak 220 mesta, kojinacentralnojgradskojlokacijipredstavljaretkuiznačajnuprednost“, istakao je Gili Dekel, Partner investitor.

Kompanije „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ dugo su prisutne na srpskom tržištu sa nizom uspešno realizovanih projekata kao što su prvi i jedini biznis park Airport City Belgrade, kondominijumi Central Garden, Voždove kapije i Wellport i kompleks Skyline čija izgradnja je u toku. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje novogposlovnog prostora je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum