× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA linija obogaćena uljem bogatija je za dva nova proizvoda

Više
3 godina 7 meseci pre #1889 od Zarko


NIVEA linija obogaćena uljem bogatija je za dva nova proizvoda koji pružaju uživanje u nezi: losion bogat uljemsa mirisom kokosa i monoi uljemi novasufle krema za negu tela. Novi NIVEA proizvodi pretvaraju rutinu negeu nešto posebno – zadovoljstvo za sva čula, dok istovremeno dubinski hidriraju kožu bez masnog osećaja.

Nakon osvežavajućeg jutarnjeg tuširanja, koži je potrebna dodatna doza hidratacije, a posle dugog i napornog dana, telu je potrebno opuštanje. Novi proizvodi u NIVEA liniji obogaćenoj uljem, losion bogat uljemsa mirisom kokosa i monoi uljemi Sufle krema za negu tela, ispunjavaju ove potrebe i čine kožu predivno glatkom duže od 24 sata.NIVEA losioni bogati uljem imaju hranjiva svojstva ulja i laganu teksturu losiona koji zajedno čine kožu neodoljivo mekom i mirisnom, bez masnog osećaja. Proizvodi sa mirisom kokosa i monoi uljem predstavljaju najnoviju senzaciju u NIVEA liniji za negu tela: egzotični miris kokosa i raskošno monoi uljeobavijaju čula tropskom svežinom.

Tropski miris kokosa na vašoj koži
Novi NIVEA losion bogat uljemsa mirisom kokosa i monoi uljemobogaćen je tropskim mirisom kokosa i raskošnim monoi uljem – savršena mešavina kokosovog ulja i tropske magije cveta tiare. Losion sa uljem koji koža brzo upija čini suvu kožu glatkom i blistavom duže od 24 sata, bez masnog osećaja. Za to vreme, tropski miris kokosa obavija vaša čula i pruža im uživanje u okeanskoj svežini, dodiru sunca i mora i senzualnim mirisnim notama egzotičnih cvetova.Dnevni ritual za baršunasto meku kožu
Zašto ne biste častili sebe dodatnom negom svakog dana, kakvu pruža novi NIVEA sufle krema za negu tela. Elegantni dizajn, nežni mirisi i predivna tekstura kreme pretvoriće vaše kupatilo u pravumalu oazu. Odmah ćete primetiti glatku teksturu kreme, obogaćenu perlama dragocenog ulja. Krema se jednostavno nanosi i koža je polako upija – savršena nega božanstvenog mirisa za savršeni početak i kraj svakog dana.

Tropski miris kokosa
NIVEA sufle krema za telo sa kokosom i monoi uljem je hranjiva i nemasnakrema za telo obogaćena uljanim perlama. Tropski miris kokosa i raskošno monoi ulje sjajno se dopunjavaju. Krema je prijatna za nanošenje i čini kožu baršunasto mekom i mirisnom.

Prefinjen miris cvetova trešnje
NIVEA sufle krema za telo sa mirisom cveta trešnje i uljem jojobeobogaćena je cvetno-voćnim mirisom cvetova trešnje i dragocenim uljem jojobe. Otvorite prelepu kutiju i prepustite se uživanju u blagom mirisu cveta trešnjekoji obavija sva čula. Cvet trešnje je japanski simbol lepote i buđenja prirode i označava početak proleća, a krema sa ovim mirisom savršena je za jutarnju i večernju negu. Obogaćena uljanim perlama, kremasta ali nemasna tekstura sufle kreme topi se na koži i čini je baršunasto mekom i negovanom – tokom celog dana.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum