× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel predstavio Schauma Sport liniju

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
9 godina 1 mesec pre #181 od milan
Schauma Sport: Jačanje kose i udar svežine u jednom proizvodu

Kada je u pitanju nega, muškarci vole proizvode koji su efikasni, a u isto vreme se brzo i lako koriste. Sa linijom Schauma Sport, Schauma je razvila proizvod koji muškarcima pruža osećaj snažnog tela i jače kose, koji pere njihovu kosu kao šampon, dok istovremeno daje telu osećaj svežine kao gel za tuširanje. Formula visokih performansi sa karnitinom-T i proteinima jača dlaku i telu, pruža okrepljujući udar svežine za samo 30 sekundi, što je baš ono što treba nakon napornog treninga.

Moderan muškarac sve više pažnje posvećuje svom izgledu, te dosta vremena ulaže i u sportske aktivnosti. Međutim, muškarci obično nakon fizičkih aktivnosti ne žele da troše vreme i trud na negu tela. Odgovor na ovo je – kako u torbi za teretanu tako i kod kuće pod tušem – proizvod koji je efikasan i lako se koristi. Nova Schauma Sports je proizvod visokih performansi koji jača kosu, osvežava telo i okrepljuje za samo 30 sekundi – upravo kako muškarci žele da se osećaju: savršeno doterano.

Schauma Sport nežno čisti kožu i kosu i štiti od dehidratacije. U isto vreme, formula visokih performansi sa karnitinom T i proteinima, regeneriše kosu i jača je od korena do krajeva. Mnogi muškarci su upoznati sa karnitinom iz sportskog sektora, gde se koristi kao dodatak u cilju pojačanja ili ubrzanja sporog metabolizma.

Brzina je ono što ovaj proizvod čini posebnim – ultra brzo sređivanje od glave do pete završavate za samo 30 sekundi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum