Vesti iz trgovine


H&M u igriŠvedska modna kompanija H&M, konačno stiže u Srbiju. Kako je objavljeno od strane izvršnog direktora ove kompanije, prvu prodavnicu u Srbiji otvoriće u drugoj polovini godine u tržnom centru Delta City u Beogradu
.

Naime, kompanije H&M i Delta Real Estate potpisale su Ugovor o zakupu. H&M je poznat po tome što nudi garderobu po pristupačnim cenama. Trenutno ova kompanija ima 2.700 radnji na 48 tržišta.

Karl Johan Person, izvršni director kompanije H&M izjavio je da se raduje otvaranju prve H&M radnje u Beogradu, I nije skrivao uzbudjenje što će od jeseni 2013. kupci u Srbiji moći da uživaju modu i kvalitet po najpristupačnijim cenama.

Veoma smo zadovoljni što je ostvarena saradnja sa poznatim svetskim brendom H&M i što će svoju prvu radnju u Srbiji otvoriti u šoping-molu Delta City. H&M pridaje veliki značaj svakoj prvoj radnji u novoj zemlji i čast nam je da su prepoznali Delta Real Estate kao partnera koji u potpunosti ispunjava njihove standarde. To potvrđuje i podatak da na na srpsko tržište H&M ulazi direktno, a ne putem franšize.

Pored Srbije, H&M će ove godine ući i na tržišta Čilea, Estonije i Litvanije, kao i Indonezije putem franšize.