Vesti iz trgovine

Univerexport021-smallTrgovinski lanac Univerexport odlučio se na veliki korak u svojoj karijeri poslovanja, tako sto je rekonstruisao i modernizovao jedan od svojih supermarketa.

Naime, u petak 05.oktobra u 12 časova u ulici Sentandrejski put bb u Novom Sadu, predsednica Univerexport grupe Vesna Vučurević presekla je crvenu vrpcu i time svečano otvorila novo-renovirani supermarket Univerexport 021.

Supermarket se nalazi na površini od preko 2000 kvadratnih metara, opremljen je najsavremenijom opremom za skladištenje prehrambenih proizvoda, kao i polica na kojima su artikli izloženi, rasvete i zvučne opreme.

Postoji još nekoliko novina, a jedna od njih je veliki pult za informisanje potrošača, koji se nalazi odmah na ulazu u supermarket. Pored informacija u vezi plaćanja, o artiklima, snalaženju .... potrošači će moći da iznajme naočare sa dioptrijom ukoliko su zaboravili svoje kod kuće.

Na sam dan otvaranja supermarket je obezbedio poklone iznenadjenja, kao što je vaučer od 500 din. na potrošenih 3.999 din., svaka stota kupovina je bila gratis, a za potrošače koji potroše više od 3000 dinara stiču pravo na popust u optici „ Yason“, poliklinici „Consilium“, Wellnes centru „Sanus“, i prodavnici nakita i satova „Berić“.

Novi-stari supermarket u svojoj ponudi sadrži preko 12.000 arikala, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda,pijacu sa svežim voćem i povrćem, mesaru, ribarnicu... Pored dobro poznatih marki tu su i privatne robne marke, kao što su BašBaš, UNI, DajDaj, Merzer i Bubzi.

Objekat poseduje 12 kasa od kojih je jedna namenjena za brzu kupovinu. Radno vreme objekta je od 7h do 22h svakog dana.