Vesti iz trgovine

outlet_centar-smallU Indjiji će se 19-og aprila otvoriti prvi Fashion outlet centar u Srbiji!

Na površini od 15000 kvadratnih metara prodajnog prostora, potrošačima će biti ponudjeno 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, u kojima će se prodavati garderoba,obuća i još mnogo toga i to po sniženim cena za 30 do čak 60 posto.

Na dan otvaranja su najavljene posebne akcije za sve posetioce tog centra. Neki od zakupaca su : Sportina, Levis, Lisca, Nikolas, Office Shoes, Converse, Puma...

Djura Stanić, predsednik Upravnog odbora outlet centra, je izjavio da je outlet centar zapravo deo velikog „Retail Centra“  koji se prostire na 60 hektara, u kome će pored „Fashion Park Outlet Centra“ biti smešteni i hipermarketi, prodavnice namestaja, bela tehnika, dečije igraonice, objekti za hranu i piće,menjačnica, banka, a pored svega toga i veliki parking od oko 2000 mesta.  

Ukupna vrednost investicije iznosiće 40 miliona evra, a do sada je uloženo 25 miliona evra. To znači da se investiranje u ovaj projekat nastavlja. Naime planirano je da se do 2016.godine izgradi još 15000 kvadratnih metara objekta. Samim tim će se dobit još  500 radnih mesta.

Outlet centar  se nalazi neposredno uz  autoput Beogad-Subotica i najverovatnije je da će biti uvedene autobuske linije iz Novog Sada i iz Beograda.

Radno vreme „Fashion Park Outlet Centra“  biće svakog dana od 10 do 21h.