Vesti iz trgovine

fashion_park-smallDanas su u Inđiji uručeni ključevi prodavnica zakupcima "Fashion park outlet centra" , koji će sa radom početi 22. marta kada je zakazano svečano otvaranje prvog pravog autleta u Srbiji.

Posetiocima će biti na raspolaganju oko 70 prodavnica kvalitetne robe poznatih svetskih brendova, koja će se prodavati po nižim cenama od 30 do 80 odsto.
Ključevi su predati predstavnicima poznatih svetskih brendova i kompanija kao što su "Tomy Hilfiger", "Delta Sport", "Beosport", "Fashion Company" i još mnogi.

Đura Stanić predsednik Upravnog odbora "Fashion park outlet centra" u Inđiji simbolično je uručio ključ i komercijalnom direktoru "Fashion Company" Aleksandru Vukoviću, koja će u autlet centru imati pet prodavnica, navedeno je u saopštenju.

Stanić je kazao da su vodeći svetski brendovi pokazali izuzetno interesovanje da prvi put na ovim prostorima prodaju robu u autlet centru, izgrađenom po strogim međunarodnim standardima.

Fashion centar je krajem godine otvorio i prve konkurse za zaposlenje, a redovne procedure za izbor prijavljenih kandidata odvijaju se po planu. A kompletnom realizacijom projekta biće zaposleno više od 1.000 ljudi.
U decembru je na gradilištu, koje se nalazi neposredno uz autoput Beograd - Subotica, završena prva faza radova sa 15.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, a u naredne dve godine planirano je da se prodajni prostor proširi za još 5.000 kvadrata.