Vesti iz trgovine

nova_nis_pumpa-smallNaftna industrija Srbije je juče pustila u rad benzinsku pumpu „Požarevac grad 1“ pod novim brendom NIS Petrola.

Novi, moderniji izgled nastao je spajanjem crvenog plamena na beloj pozadini, simbola NIS-a i plave boje koja označava sinergiju sa “Gazprom neft”-om. Time je NIS  započeo izgradnju novog identiteta maloprodajne mreže nudeći potrošačima evropski kvalitet, pouzdanost i prijateljski ambijent.

U naredne dve i po godine, planirana je modernizacija 250 benzinskih pumpi koje će poslovati pod brendom NIS Petrol. Za te namene, NIS će izdvojiti 100 miliona evra.

Poštujući tradiciju, NIS je prioritet u Požarevcu dao benzinskoj pumpi koja je na usluzi potrošača pet decenija. Danas je to moderan objekat sa visokim standardom usluge i garantovanim kvalitetom goriva. U ponudi je kompletan asortiman derivata - BMB 95, evro premijum BMB95, D2, evro dizel, kao i auto gas koji se toči preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu.

U ponudi je i 1.000 artikala robe široke potrošnje, kao i kafe bar. Na objektu su ispoštovani svi ekološki propisi ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i separatora za zauljene vode.