Vesti iz trgovine
LUNA_Biljana_Jovanovi_i_Ivica_Edenci_3Predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj posetili su predstavništvo modne kuće “Luna” u Požarevcu.

"Luna" je korisnik podsticajnih sredstava Nacionalne agencije za regionalni razvoj za jačanje konkurentske pozicije na tržištu u okviru “Programa podrške razvoju konkurentnosti MSP”.
Ivica Eždenci, direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj naveo je kompaniju "Luna" kao primer dobrog poslovanja, kao preduzeće koje već godinama gradi dobar odnos sa svojim kupcima  i proizvodnju planira unapred.
Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka “Lune”, istakla je da je da je reč o domaćem proizvodu, ali i da je 40% ukupne proizvodnje izvozno orijentisano.

Obzirom na to da je zastupljena na čitavoj teritoriji bivše Jugoslavije, Luna predstavlja regionalni brend, sa ciljem za daljim širenjem prodajne mreže.

Nacionalna agencija za regionalni razvoj ove godine anketirala je 3.000 malih i srednjih preduzeća. Rezultati pokazuju da postoji trend izlaska iz krize, jer je u porastu broj privrednika koji planiraju nove investicije i proširenje delatnosti, poput modne kuće “Luna”.