Vesti iz trgovine

gomex_ban_karZrenjaninska kompanija Gomex d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Banatskom Karlovcu. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom Banatski Karlovac, a površina objekta je veća od 100 metara kvadratnih.

Potrošačima će biti ponuđeno više od 3.000 različitih artikala. Kako se navodi u saopštenju, u Gomexu su posebnu pažnju posvetili ponudi svežeg voća i povrća, kao i mlečnog programa. Celokupna ponuda po povoljnim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine, a za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po savremenim maloprodjnim standardima, pobrinuće se pet zaposlenih.

Za kupce je na dan otvaranja Gomex pripremio poklone kao i akcijsku prodaju i mnogobrojna iznenađenja, a potrošači će dobiti priliku da učestvuju u dečijim kreativnim radionicama u Bečeju i Bačkoj Topoli. Različite manifestacije biće priređene i u drugim mestima u kojima se nalaze njihove prodavnice.

Prvi maloprodajni Gomexov objekat otvoren je 1990. godine. Danas Gomex posluje u preko 60 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i zapošljava oko 600 radnika.