Vesti iz trgovine

roda_zajecarMerkator-S je 6. septembra u Zaječaru, u Krfskoj ulici broj 18, otvorio Roda Supermarket i M Centar Tehnike. Ova investicija od 300.000 evra u objekat od preko 1200 m2 u Zaječaru, omogućila je zapošljavanje preko 40 ljudi iz lokalne sredine.

Povodom otvaranja novog objekta, Merkator je u Roda Supermarketu obezbedio akcijske cene za veliki broj proizvoda, kao i gratis kupovinu za svakog 50-og kupca. Roda Supermarket nudi brojne pogodnosti za sve kupce, širok asortiman od preko 6.500 artikala, kontinuirane akcije sa atraktivnim proizvodima kao i visoku zastupljenost domaćih proizvođača u strukturi ponude. Svojim potrošačima M Centar Tehnike nudi preko 2.500 kvalitetnih proizvoda tehnike i ostalih proizvoda nephodnih svakom domaćinstvu.

Radno vreme novootvorenog Roda Supermarketa je svakog dana u nedelji od 7 do 22 časa, dok M Centar Tehnike radi od 8 do 22 časa.

Kompanija je od početka godine otvorila 4 prodajna objekta u Podunavskoj regiji, zatim novi Roda Cash & Carry objekat u Mladenovcu, Roda Supermarket u Loznici, kao i Roda Centre u Jagodini i Vrbasu.