Vesti iz trgovine

gomex_1Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Velikoj Gredi. Gomex je potrošačima u Velikoj Gredi vrata otvorio u nedelju, 31.jula, u ulici Maršala Tita br.114. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Velika Greda”.

Novootvoreni objekat prostire se na površini od preko 90 m2. Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu posvetili su ponudi svežeg voća i povrća i mlečnog programa. Celokupna ponuda po izvanrednim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine naših potrošača.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 6 zaposlenih. Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 13 časova.