Vesti iz trgovine

gomex_1Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u mestu Telečka, u zapadnoj Bačkoj. Gomex je vrata potrošačima otvorio u četvrtak 30.juna u 9 časova u ulici Šandora Petefija br.66.

Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Telečka” na površini od preko 130m2. Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca. U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.200 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu su posvetili ponudi svežeg voća i povrća i mlečnog programa.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 6 zaposlenih. Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Radno vreme od ponedeljka do subote je od 6 do 20 časova, a nedeljom od 7 do 13 časova.

 

Maloprodajni lanac Gomex danas posluje u preko 60 objekata širom Vojvodine, u Zrenjaninu, Novom sadu, Bečeju, Topoli, Vrbasu... Gomex zapošljava preko 600 radnika.