Vesti iz trgovine

roda_centarU ulici Narodnog fronta u Vrbasu otvoren je Roda centar, osmi po redu u Srbiji. Merkator-S u ovaj objekat uložio je 2 miliona evra.

U okviru Roda centra otvoren je i Roda Supermarket ukupne površine 1650 m2 koji kupcima nudi 11000 artikala, a za njih je rezervisano i 55 parking mesta. Povodom otvaranja za posetioce su organizovane brojne promocije, bogata akcijska ponuda, kao i zabavni program. 

Povodom ovog otvaranja, Merkator-S je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve stanovnike tog grada.

"Investicije Merkatora u širenje maloprodajne mreže su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu. Ulaganje od dva miliona evra u Roda Centar, trgovačka površina od 5.000 metara kvadratnih, novih 50 zaposlenih, donacija porodilištu su samo potvrda da dobri poslovni rezultati Mercatora omogućavaju dalji razvoj prodajne mreže u Srbiji", izjavila je Stanka Čurović, članica Uprave Grupe Merkator za Merkator trgovinu jugoistočne Evrope, dodavši da Merkator ove godine planira da uloži 24 miliona evra u otvaranje novih 50000 m2 trgovačkih površina.