Vesti iz trgovine

retail_park_pancevoNa današnjoj konferenciji povodom predstavljanja Retail parka Pančevo zakazano je i otvaranje ovog šoping centra koji nudi drugačiji koncept kupovine. Kompanija Aviv Arlon 30. maja će svečano otvoriti Retail park Pančevo.

Danka Gladović, direktorka marketinga izraelske grupe Aviv Arlon, izjavila je da umesto zatvorenih šoping centara sa veštačkim svetlom i klima uređajima Retail park nudi šoping na otvorenom, u zelenilu i sa brojnim pratećim sadržajima za celu porodicu. "Cilj ovakvog kompleksa je da porodicama ponudi ne samo nezaboravnu kupovinu već i uživanje u mnogobrojnim zabavnim sadržajima."

Šoping oaza u Pančevu, na površini od 30000 m2, ugostiće brojne robne marke od kojih su najpoznatije: Takko, Deichmann, JYSK, Amatti, Golden Rose, Fox Fashion i mnoge druge.

Prva faza izgradnje ovog centra završena je u novembru, druga faza zvanično će biti završena 30. maja, a naredna, treća faza gradnje Retail parka Pančevo, planirano je da završetak dostigne u maju 2012. godine.

Investitor ovog ekskluzivnog trgovinskog centra je izraelska kompanija Aviv Arlon Group koja vrhunske objekte ovog tipa gradi širom Izraela, Evrope, SAD-a, a pančevački Retail park je jedan od projekata koje Aviv Arlon grupacija realizuje u našoj zemlji.