Vesti iz trgovine

gomex logo

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem četrnaestog objekta u Zrenjaninu. 

Gomex je u subotu, 12. februara, otvorio vrata najnovijeg maloprodajnog objekta potrošačima u Zrenjaninu, koji se nalazi u ulici Saveznička. Poslovna jedinica poslovaće pod nazivom "Stara pijaca", na površini od 70 m2.                                                       

Prodavnica je uređena po standardima "Gomex" kompanije, koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca. U objektima će se nalaziti roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju Gomex je posvetio ponudi voća, povrća i mlečnih proizvoda. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu po najsavremenijim maloprodajnim standardima, pobrinuće se četvoro zaposlenih.

Zrenjaninska trgovinska kompanija "Gomex" osnovana je 1995. godine, a 2007. godine investicioni fond "Seaf" realizovao je manjinsku dokapitalizaciju kompanije. Danas se u njihovom maloprodajnom lancu nalaze 64 maloprodajna objekta, a samo u ovoj godini planira se otvaranje još 20. Kompanija je razvila i svoju privatnu marku, sa 28  artikala iz domena prehrane, papirne galanterije i hemije, koja se može naći isključivo u njihovim prodavnicama. U "Gomexu" je zaposleno oko 600 radnika.