STOP SHOP Subotica

Vesti iz trgovine

Uzbudljive vesti stižu iz kompanije CPI Property Group, jednog od najvećih investitora u segmentu komercijalnih nekretnina u Evropi, a koja u Srbiji ima najveći lanac ritejl parkova STOP SHOP, na čak 14 lokacija.

Sa ponosom najavljujemo početak druge faze razvoja ritejl parka STOP SHOP Subotica, koja će doneti nove mogućnosti za lokalnu zajednicu u ovom gradu.

"Ova investicija još jednom na divan način naglašava našu posvećenost pružanju vrhunskog retail iskustva, kao i neizostavne podrške lokalnoj ekonomiji", izjavila je Maja Marić, Country Manager Operations Serbia. "STOP SHOP Subotica je nezaobilazna destinacija za kupovinu, zabavu i slobodno vreme, a sa drugom fazom koja će doneti čak 5.650 m2 komercijalnog prostora i čak 13 novih brendova, sa ponosom mogu reći da ćemo u našem portfoliju imati jedan od najvećih ritejl parkova u zemlji.”

maja maric stopshopMaja Marić - Country Manager Operations Serbia

Nova faza donosi ne samo proširenje prostora za kupovinu, već i dodatne sadržaje koji će dodatno obogatiti iskustvo naših posetilaca. Završetak radova i svečano otvaranje 2. faze očekujemo krajem 2024. godine.