Maxi Kruševac

Vesti iz trgovine

Kruševac, 7. mart 2024 – Povodom otvaranja nove prodavnice podrška pružena Centru za osobe sa Invaliditetom.

Nov, četvrti po redu Maxi supermarket u Kruševcu danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Balkanska 104. U modernom ambijentu nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delez Srbija je povodom otvaranja ove prodavnice pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Asortiman novootvorenog supermarketa prostire se na više od 500m 2 i kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda među kojima se posebno ističe bogata ponuda uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, raznovrstan izbor mesa, delikatesa, kao i ukusnih peciva Maxi pekare.

Maxi pijaca u Kruševcu

Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i parking ispred prodavnice. Osim toga, pored tri regularne kase za plaćanje, instalirane su i tri samouslužne, što će nabavku u ovoj prodavnici učiniti još efikasnijom.

Povodom otvaranja nove prodavnice, kompanija Delez Srbija je pružila i podršku lokalnoj zajednici. Tako je nakon svečanog otvaranja četvrtog Maxi supermarketa u Kruševcu ček u iznosu od 500.000 dinara uručen Centru za osobe sa invaliditetom Kruševac, a primaoca donacije odabrali su upravo zaposleni iz Maxi supermarketa u ovom gradu.

donacija maxi krusevac

Uručenje čeka Centru za osobe sa invaliditetom

Otvaranje još jednog Maxi supermarketa pokazatelj je posvećenosti kompanije Delez da kvalitetnu nabavku po meri modernog kupca učini dostupnijom što većem broju građana, istovremeno osluškujući okruženje u kom posluje i odgovarajući na njegove potrebe kroz pružanje podrške lokalnoj zajednici.

prodavnica maxi krusevacMaxi prodavnica u Kruševcu