Retail Park Aranđelovac

Vesti iz trgovine

Kao što je prethodno i najavljeno, Aranđelovac će početkom 2025. godine postati bogatiji za jedan novi Retail Park.

Nedavno najavljena izgradnja „Aranđelovac Retail Parka“ domaćeg investitora kompanije Peštan, teče po planu, pa će region Šumadije već početkom 2025. godine dobiti ne samo novu destinaciju za kupovinu, već i novi centar Aranđelovca koji će obezbediti zabavu za sve starosne grupe.

„Usvajanjem Plana generalne regulacije razvoj projekta „Aranđelovac Retail Park-a“ teče nesmetano i po planu. Početak radova očekujemo u narednih nekoliko meseci, a planirano otvaranje očekuje se početkom 2025. godine“, navode iz kompanije Peštan.

Otvaranjem novog retail parka biće obezbeđeno 200 novih radnih mesta, prostiraće se na 10,000 m2 i obuhvataće preko 15 maloprodajnih lokala. Investitor, kompanija Peštan, kao saradnike na projektu izabrala je kompanije sa bogatim iskustvom u projektovanju maloprodajnih objekata - Studio Lark, arhitektonski biro koji je zadužen za projektovanje maloprodajnog parka, dok je kompanija ArhiPLAN iz Aranđelovca radila na izradi urbanističkog projekta.

Odlično pozicioniran, na glavnom prilazu Aranđelovcu sa istočne strane i svega 2km od centra grada, projekat „Aranđelovac Retail Park“ je pažljivo osmišljen kako bi pružio optimalno iskustvo kupovine, efikasnu upotrebu prostora i pristupačnost posetiocima, ali i uživanje u prijatnom okruženju tokom boravka. Urbanističko rešenje parka uključuje dobro planirane pristupne saobraćajnice koje omogućavaju jednostavan dolazak posetilaca iz različitih pravaca, čime se olakšava pristup parku i smanjuje gužva. Unutar samog retail parka obezbeđen je dovoljan broj parking mesta, projektovanih tako da obezbede siguran protok saobraćaja i lako manevrisanje unutar samog parka.

„Kombinacija zakupaca uključivaće sadržaje za zabavu porodice, supermarket, restorane i kafiće, zakupce koji će posetiocima ponuditi artikle iz sveta mode, sportsku opremu, opremu za kuću i domaćinstvo. Među zakupcima će se pored domaćih i internacionalnih brendova naći i neki novi koji će se po prvi put pojaviti na prostoru Aranđelovca“, istakla je Marina Trifunović, Konsultant za izdavanje maloprodajnog prostora u kompaniji CBRE, koja je ekskluzivni zastupnik za izdavanje maloprodajnih jedinica u okviru Aranđelovac Retail Parka.