U jednom danu otvorena četiri nova Maxi supermarketa

Maxi otvaranje

Posvećenost ulaganju u širenje moderne maloprodajne mreže trgovinski lanac Delez na samom kraju godine krunisao je istovremenim otvaranjem četiri prodavnice.

Tako su u jednom danu nova mesta za ugodnu i kvalitetnu kupovinu u svom komšiluku dobili stanovnici Smedereva, Novog Sada, Zrenjanina kao i Beograda, u kome je nova prodavnica dobila posebno ime.

Svečanim presecanjem vrpce danas je zvanično otvoren nov Maxi supermarket na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevica 114. Uz savremen enterijer, prepoznatljiv asortiman kvalitetnih proizvoda i prijatnu uslugu zaposlenih ova novobeogradska prodavnica nosi i posebnu priču. U njen naziv utkano je simbolično priznanje za više od 40 godina posvećenog i vrednog rada, a upravo tako bogat radni staž u ovom trgovinskom lancu imao je Stevica Ćuić. Svoj karijerni put završio je u timu za portfolio menadžment, a kako bi uveličali njegov odlazak u penziju i pokazali zahvalnost za doprinos i znanje koji je nesebično delio tokom svih proteklih godina, kolege su ovaj supermarket nazvale upravo po njemu - Maxi 756 Stevica Ćuić.

Akcija i otvaranje Maxi supermarketaAkcija i otvaranje Maxi supermarketa

Uz ovu prodavnicu danas su nove, savremeno opremljene Maxi supermarkete dobili i Novosađani na adresi Kisačka 34, stanovnici Zrenjanina u ulici Barska 18, a za kupce u Smederevu novo mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu otvoreno je na adresi Đure Daničića 16 – 20.
Širenje maloprodajne mreže kompanija Delez u ovom mesecu uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Tako je otvaranje prve prodavnice u decembru – novog Maxi supermarketa u Kikindi, pratila i novčana donacija. Ček u iznosu od 500.000 dinara uručen je predstavniku Osnovne škole za obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju „6. oktobar“ Kikinda, a primaoca donacije odabrali su upravo zaposleni novootvorene prodavnice koja se nalazi na adresi Đure Jakšića 50.

Maxi Kikinda donacijaMaxi Kikinda donacija

Bogata ponuda proizvoda visokog kvaliteta, prijatna komšijska usluga i jedinstveni koncept poverenja koji ovaj supermarket gradi duže od dve decenije, od ovog meseca dostupni su i građanima Novog Pazara (Relje Krilatice 68), Kragujevca (Šestog Puka 16) kao i Beograda (Bulevar Vudroa Vilsona 4).
Tokom decembra, sa ukupno osam novootvorenih prodavnica, Delez Srbija još jednom je potvrdila stratešku posvećenost cilju da svoju ponudu i uslugu po najsavremenijim standardima učini još dostupnijom građanima širom Srbije, nastavljajući da bude pouzdan partner kolegama, kupcima i lokalnoj zajednici.