Novi Maxi supermarketi u Paraćinu i Somboru

maxi naslovna sombor

Delez Srbija nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže i u novembru otvaranjem dva nova supermarketa.

30. novembar 2023 – Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dva nova Maxi supermarketa u ovom mesecu nastavila da ulaže u širenje maloprodajne mreže, ističući posvećenost pružanju kvalitetnog iskustva kupovine po meri modernog kupca.

Novi supermarketi otvoreni su u Paraćinu na adresi Tome Živanovića 56, u okviru Futura retail parka i u Somboru na adresi Maksima Gorkog 28.

Širok asortiman proizvoda novog Maxi supermarketa u Paraćinu prostire se na više od 500 kvadrata, nudeći bogat izbor svežeg voća i povrća, delikatesa, pakovanog mesa, kao i ukusnih peciva Maxi pekare. Pri izboru u kupovini potrošačima se na raspolaganju nalazi više od 20 zaposlenih, a kako bi nabavka bila još ugodnija, plaćanje se može vršiti i na samouslužnim kasama, dok je svim potrošačima dostupan i prostran parking u okviru Futura retail parka. Novi Maxi supermarket u Somboru nudi raznovrstan izbor destinacija za kupovinu koje svojim asortimanom odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

maxi pijaca somborMaxi pijaca u Somboru

Prijatna usluga ljubaznog osoblja, efikasno plaćanje na pet kasa, od kojih dve samouslužne, kao i parking prostor ispred prodavnice, čine ovaj supermarket idealnim mestom za svakodnevnu kupovinu.

Otvaranjem novih Maxi supermarketa u Paraćinu i Somboru, Delez Srbija nastavlja posvećenost cilju da kupcima širom zemlje kvalitetnu nabavku u skladu sa najvišim standardima usluge učini još dostupnijom.

maxi pekara paracinMaxi pekara u Paraćinu