Metro Cash & Carry Srbija proslavio deset godina postojanja HoReCa centra

metro horeca tim

U okviru Food Vision-a, čiji je METRO ovogodišnji zvanični Gastro partner, održana je svečana dodela plaketa i zahvalnica partnerima sa kojima METRO HoReCa centar sarađuje.

Prvi Metro objekat u Srbiji otvoren je 2005. godine, a u želji da sa partnerima u gastronomiji ostvare što bolje parnerstvo, pre deset godina otvoren je HoReCa centar, kao mesto osmišljeno za profesionalno usavršavanje ugostitelja – kroz učenje, praktičnu obuku, inovacije i stvaranje novih trendova.

Tim povodom na proslavi je generalni direktor METRO-a u Srbiji, André Rinnensland rekao: „Izuzetna nam je čast da kao Gastro partner Food vision-a proslavimo deceniju poslovanja našeg HoReCa centra, jer je ova prilika jedna od najlepših i najvrednijih potvrda svega što radimo u Srbiji, kao METRO Cash & Carry i kao METRO HoReCa centar. Naš jedinstveni HoReCa centar nastao je sa željom da zajedno sa ugostiteljima doprinesemo razvoju domaće gastronomske scene i ugostiteljstva, i verujem da smo u tome uspešni. Izuzetna nam je čast da ovaj jubilej obeležimo kao Gastro partner ovako značajne manifestacije i zahvaljujemo se Vladi Republike Srbije na ukazanoj časti da budemo partner ove sjajne priče sa vizijom koju delimo“.

andre rinnensland metro direktorAndre Rinnensland, generalni direktor METRO Cash&Carry Srbija