Univerexport

Vesti iz trgovine

Otvoren prvi maloprodajni objekat kompanije Univerexport na Zlatiboru.

Ovo je 193. po redu objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Objekat se nalazi na adresi Krfska 7.

Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, poklon paketi za prvih 100 potrošača, poklon ulaznice za zip line u Avantura parku za drugih 100 potrošača, kao i poklon cegeri za trećih 100 potrošača. Pored toga, svaka 50. kupovina na dan otvaranja je gratis.

Objekat se prostire na preko 530 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 7800 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahteve tržišta.

Deo bogate lične proizvodnje su i organski Organa proizvodi sa njive u Liparu, kao i pršut i vino Vučurević. Širini ponude doprinose i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta. Potrošači u novootvorenom objektu imaju na raspolaganju i toplu i hladnu gastro ponudu, pekaru sa dopekom „na licu mesta“, ali i đus i salat bar.

Dolaskom kompanije Univerexport na Zlatibor stiglo je i novih 15 radnih mesta za lokalno stanovništvo, što doprinosi i samom razvoju privrede na ovoj lokaciji.

Radno vreme novog Univerexport objekta na Zlatiboru u ulici Krfska 7 je svakog dana od 7 do 22h.