Super DIS Voždovac

Vesti iz trgovine

DIS nastavlja da pojačava svoje prisutvo na teritoriji Beograda otvaranjem novih marketa i u avgustu.

Naime 24.08. DIS je otvorio svoj novi market unutar novoizgrađenog stambenog kompleksa, nadomak voždovačkog parka Šumice u Beogradu, tačnije na adresi Janisa Janulisa 8a. Ovo je 46. DIS market po redu, otvoren na teritoriji Srbije.

Novi objekat Super DIS marketa prostire se na 391 metara kvadratnih, prodajnog prostora, koji je opremljen po najsavremenijim standardima. Na policama Super DIS-a naći će se kako domaći tako i strani proizvodi, uz naravno dobro poznatu DIS marku DOBRO, koja broji više od 700 proizvoda.

Na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja za sve kupce. Tako je svaki 100. kupac nagrađivan gratis kupovinom, a kupac sa najvećim računom, iznad 5.000 RSD, ostvarenih uz Našu karticu nagrađen je modernim aparatom Nutribullet i Vileda paročistačem, dok je kupca sa drugim najvećim računom ostvarenim uz Našu karticu sačekalo iznenađenje u vidu Vox blenderaTB6002, Bystra posteljine i set čaša za vino. Treći kupac sa najvećim računom na poklon je dobio komplet tanjira Tognana uz set čaša za vino.

Radno vreme novootvorenog Super DIS marketa u ulici Janisa Janulisa 8a u Beogardu, biće svkog dana od 07 do 22 časa.