Maxi Sremska Mitrovica

Vesti iz trgovine

Delez Srbija nastavlja ulaganja u maloprodajnu mrežu otvaranjem drugog Maxi supermarketa u Sremskoj Mitrovici.

Sremska Mitrovica, 24. avgust 2023 – Nov, drugi po redu Maxi supermarket u Sremskoj Mitrovici danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Bulevar Konstantina Velikog 74, u okviru Retail parka STOP SHOP. U modernom enterijeru nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delez je ovim povodom pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Maxi radnja Sremska MitrovicaMaxi radnja Sremska Mitrovica

Na gotovo 450 kvadratnih metara savremeno uređenog prostora, u novom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći širok izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa kao i ukusnih peciva i hleba. Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i prostran parking, dok će mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama u ovoj prodavnici nabavku učiniti još efikasnijom.

Maxi pekara Sremska MitrovicaMaxi pekara Sremska Mitrovica

Donacijom od 500.000 dinara pružena podrška lokalnoj zajednici:

Posvećenost podršci zajednici u kojoj posluje trgovinski lanac Delez pokazao je i prilikom širenja maloprodajne mreže. Tako je otvaranje novog supermarketa uveličano uručivanjem čeka u iznosu od 500.000 dinara Centru za Socijalni rad „Sava“ u Sremskoj Mitrovici.Na predlog zaposlenih nove prodavnice, donirana sredstva usmerena su za podršku radu Sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja koja funkcioniše u okviru Centra.

DonacijaDelez donacija Sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici

U avgustu, nove Maxi supermarkete dobili su i građani Subotice i Šida, a nova prodavnica u Sremskoj Mitrovici je 518. radnja ovog trgovinskog lanca koji kontinuiranim ulaganjima u maloprodajnu mrežu nastavlja stratešku posvećenost da kupcima proverenu i kvalitetnu kupovinu učini još dostupnijom.