U Paraćinu otvorena JYSK prodavnica

JYSK Paracin

Juče je u Paraćinu otvorena prodavnica kompaije JYSK, koja je takođe i 43. prodavnica po redu, ove kompanije u našoj zemlji.

Nova prodavnica otvorena je juče 25.08. u 09 časova, na adresi Tome Živanovića BB u Paraćinu. Ovo je prva prodavnica kompanije JYSK u Paraćinu ali ujedno i 43. po redu u Srbiji. Novi objekat prostire se na 1 200 kvadratnih metara prodajne površine i zapošljava šest novih radnika.

Povodom svečanog otvaranja regionalni vođa kompanije JYSK Miodrag Zdravković, uručio je donaciju manastiru Svete Petke Izvorske u Paraćinu i tim povodom izjavio: “Svesni odgovornosti koju imamo, kao kompanija se uvek trudimo da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Dolaskom u Paraćin, pored otvaranja novih radnih mesta, želimo da doprinesemo lokalnoj zajednici i poboljšamo uslove boravka ženama i deci u sklopu manastira Svete Petke Izvorske“.

Manastir Svete PetkeManastir Svete Petke u Praćinu

Jedinstvenost manastira Svete Petke u Paraćinu, ogleda se u tome što monahinje u manastirskom domu 24 časa dnevno vode konstantnu brigu o deci i ženama ometenim u razvoju.

Takođe, povodom otvaranja, pripremljena su i mnoga iznenađennja za sve kupce, kao i velika sniženja. Organizovan je i kreativni konkurs na kome je nagrada za najkreativniji odgovor iznosila 5 ooo dinara.

Tokom prva dva dana od momenta otvaranja, prvih 100 kupaca očekuju posebni pokloni iznenađenja u vidu jastuka i jorgana.

O kompaniji:

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera sa više od 3100 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 28500 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,255 milijardi evra u finansijskoj godini 2020/21.