Lidl

Vesti iz trgovine

U Beogradu, tačnije na Karaburmi u Višnjičkoj ulici broj 94, Lidl će 24. Juna otvoriti još jedan maloprodajni objekat.

Lidl SrbijaLidl

Na policama i ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a ono šta Lidl posebno ističe je kategorija svežeg voća i povrća sa više od 120 proizvoda na Lidlovoj pijaci. Prve posetioce nove Lidl prodavnice dočekaće pažljivo odabran asortiman proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine.

„Građanima Beograda je posebno važno ugodno iskustvo kupovine a sada, otvaranjem novog Lidla, i stanovnici Karaburme i okolnih naselja imaju priliku da nabavku obave brzo, birajući pritom iz širokog asortimana proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Potrudili smo se da ispunimo sva njihova očekivanja, i nadamo se da će im baš ova prodavnica postati omiljena i da će dolaziti svakodnevno“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Podsećamo na novu praksu kompanije Lidl, koja je nedavno, počev od 3. juna, iz upotrebe u potpunosti izbacila plastične kese za kupovinu u celoj Srbiji. Kao alternativu za plastične kese, Lidl Srbija potrošačima nudi „zelene“ ekološke opcije kao što su trajne torbe i višekratne vrećice za voće i povrće koje je ova kompanija prva uvela na domaće tržište. Obe opcije koje Lidl nudi su izdržljivije, podnose veću količinu proizvoda tako da se smanjuje broj potrebnih kesa po kupovini i time su pogodnije za višekratnu upotrebu.

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019. 

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 51 prodavnicu u 32 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.