Vesti iz trgovine

Shopping mallOdbornici Skupštine grada Novog Sada su na sednici, održanoj krajem prošle nedelje, usvojili značajnu odluku kojom će biti omogućen brži razvoj grada, a građanima obezbeđena zdravija i čistija životna sredina. Naime, promenom Detaljnog urbanističkog plana, u doskorašnjoj industrijskoj zoni, na samo 2 kilometra od centra Novog Sada, omogućena je izgradnja savremenog tržnog centra.
Novi tržni centar, sa prodajnom površinom od 39.000 kvadratnih metara, biće prvi i daleko najveći u pokrajini.

Investiciju je obezbedila međunarodna kompanija Ocean Atlantic International, koja pored ulaganja od 80 miliona evra i otvaranja oko 1.500 novih radnih mesta, u našu zemlju donosi iskustvo i praksu sa najrazvijenijih svetskih tržišta.
“Srećni smo što možemo da saopštimo dobre vesti građanima Novog Sada, Vojvodine i Srbije. Odluka kompanije Ocean Atlantic International da investira u Novi Sad je konačna. Odbornici Skupštine grada Novog Sada, gradonačelnik i sve gradske službe su prepoznale važnost ove investicije i time doprinele da se ovaj deo posla završi u kratkom roku, tako da je početak gradnje tržnog centra sada tehničko pitanje koje zavisi od dinamike izdavanja neophodnih dozvola za početak radova. Očekujemo da ćemo sa izgradnjom tržnog centra započeti do kraja ove godine“, izjavio je Aleksandar Zavišić, generalni direktor kompanije  Ocean Atlantic International.

O kompaniji Ocean Atlantic International:
Ocean Atlantic International deo je grupe Ocean Atlantic Companies sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama. U kratkom periodu, od 2005. godine do danas, Ocean Atlantic International postala je jedna od vodećih kompanija iz oblasti  razvoja, investiranja i upravljanja nekretninama na tržištu regiona. Ocean Atlantic International je partner uglednog austrijskog fonda Immoeast.

Izvor: Retail Serbia Portal, MediaPRaxis