Vesti iz trgovine

Lidl MedakovicKompanija Lidl juče je svečano otvorila još jednu prodavnicu u beogradskom naselju Medaković, a po prvi put otvorena je i prodavnica u opštini Stara Pazova.

Novi objekat kompanije Lidl u beogradskom naselju Medaković nalazi se na adresi Trogirska padina 2, a objekat u Staroj Pazovi nalazi se u ulici Cara Dušana 155. Oba objekta počela su sa radom juče ujutru tačno u 8 časova.

Otvaranjem ova dva nova objekta kompanija Lidl je sada dostupna na čak 46 lokacija, u 31 gradu širom zemlje.

„Izuzetno nas raduje što ćemo jedinstveni koncept Lidl kupovine da učinimo delom svakodnevice za potrošače u Staroj Pazovi, gde je smešten upravni i logistički centar naše kompanije, ali i što će Lidl postati dostupniji našim potrošačima u naselju Medaković, koji su nam već poklonili svoje poverenje. Nastavićemo da opravdavamo stečeno poverenje dobrom snabdevenošću, kao i najpovoljnijim odnosom cene i kvaliteta“, izjavila je povodom otvaranja novih objekata Jasmina Šrndić, iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Lidl Stara Pazova

Lidl redovno osvežava asortiman kroz kratkotrajne promocije dodatnih prehrambenih proizvoda, tako je trenutno u toku i kampanja „Mali zanat, velika strast“, koju kompanija Lidl Srbija sprovodi u saradnji sa više od 50 malih privrednika Srbije, a sa ciljem da najširoj zajednici potrošača predstavi prehrambrene proizvode, nastale spojem tradicionalne recepture i savremenih vrhunskih proizvodnih standarda domaćih zanatlija u različitim krajevima Srbije. Uključujući i novootvorene prodajne objekte u Beogradu i Staroj Pazovi, nakon nedelja posvećenih proizvođačima iz Vojvodine, centralne i zapadne Srbije, potrošači će narednih dana moći da uživaju i u specijalitetima istočnog i južnog kraja naše zemlje.

Prethodne nedelje kompanija Lidl donela je odluku da umesto novogodišnjih proslava donira oko 5.000.000 dinara u humanitarne svrhe. Zaposleni u Lidl prodavnicama, iz svih gradova širom Srbije, izabrali su pojedince ili institucije kojima će njihova kompanija donirati novac. Oni su imali priliku da odaberu pojedince, lokalne ustanove ili fondove kojima žele da pomognu, pa su sredstva namenili za lečenje 15 osoba registrovanih preko fondacije „Budi human“, kao i za pomoć ustanovama specijalizovanim za rad sa nezbrinutom decom i mališanima ometenim u razvoju – od Subotice, preko Sombora, Beograda, Loznice, do Niša. U saradnji sa Humanitarnom fondacijom „Budi human“, deo sume u iznosu od oko 4.000.000 dinara već je prosleđen na račun Fondacije, koja će ga raspodeliti za lečenje četrnaestoro dece i jedne odrasle osobe, kojima je u ovom trenutku to najneophodnije.

O Lidlu:

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.