Vesti iz trgovine

AKSA Banja LukaKompanija Aksa nastavlja širenje maloprodajne mreže u regionu otvaranjem nove radnje u Banja Luci.

Aksa je nedavno u Banja Luci otvorila novi maloprodajni objekat koji se prostire na 1.200 kvadrata prodajne površine. U svom asirtimanu Aksa je ponudila široku ponudu za bebe i decu uzrasta do 12 godina. Iz Akse su poručili da je s obzirom na veličinu radnje zaposlen dodatni broj radnika.

“Pune tri godine smo u Banja Luci, trudili smo se da osluškujemo potrebe naših sugrađana zbog čega smo i odlučili da im poklonimo prodavnicu u novom ruhu. Dopunili smo i obogatili naš asortiman, tako da roditelji mogu naći apsolutno sve što je potrebno na jednom mjestu , prvo trudnicama, a zatim i za odrastanje njihovih najmilijih. Mi smo tu da, uz najbolju ponudu, na jednom mjestu pomognemo, olakšamo i uljepšamo taj uzbudljivi period u životu svakog roditelja”, poručio je predstavnik “Akse”, Igor Dorotić.

Aksa je osnovana 1994. godine i danas je pored Srbije prisutna i u Bosni i Hercegovini. U 16 gradova i sa 21 radnjom zapošljava preko 150 radnika. Aksa je lanac specijalizovanih prodavnica koje nude asortiman za bebe i decu. U ponudi se nalazi veliki izbor najpoznatijih brendova za decu.