Vesti iz trgovine

Mix Markt SrbijaMeđunarodni lanac marketa sa sedištem u Nemačkoj, Mix Markt, planira da napravi ekspanziju u Crnoj Gori otvaranjem novih marketa širom zemlje.

Mix Markt, nemački lanac marketa donosi nove investicije u Crnu Goru. Kompanija planira da otvori nove markete u Tivtu, Baru, Podgorici... Mix Markt koji trenutno posluje na tri lokacije u Crnoj Gori planira da otvori i modernizovani market u Herceg Novom koji se nalazi na lokaciji Mića Vavića 1, dok se u Baru planira preseljenje maloprodajnog objekta u veći i moderniji prostor na mestu nekadašnjeg Hausmajstor objekta.

Mix Markt:

Prvi Mix Markt otvoren je 1997. godine u Nemačkoj. Lanac je deo Monolith Grupe i danas posluje na više od 300 lokacija u Nemačkoj, Austriji, Belgiji, Francuskoj, UK, Grčkoj, Crnoj Gori, Španiji, Češkoj, Kipru...Na nemačkom tržištu Mix Markt je prisutan sa 170 marketa i kompanija aktivno traži nove lokacije kako bi se što više približila potrošačima. Prilagođen potrebama svojih potrošača, Mix Markt u svojoj ponudi nudi širok asortiman proizvoda iz Nemačke, sa Balkana, Rusije, Poljske, Grčke, Turske, Ukrajine, Belorusije...U okviru Monolith Grupe posluje i brend PRIMA markt.