Obeležena godišnjica poslovanja retail parka STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici

Stop Shop

Austrijska kompanija IMMOFINANZ, obeležila je prvu godišnjicu od otvaranja STOP SHOP retail parka u Sremskoj Mitrovici.

STOP SHOP Sremska Mitrovica se prostire na oko 7000 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa 309 parking mesta. U objektu se nalazi više od 20 domaćih i stranih brendova iz oblasti mode, kozmetike, obuće, opreme za domaćinstvo i gastronomije.

U skladu sa trenutnom situacijom izazvanom pandemijom virusa COVID-19, STOP SHOP Sremska Mitrovica obeležio je prvu godišnjicu poslovanja uz online aktivnosti. Prljavi inspektor Blaža je otpevao rođendansku pesmu, priređena su razna iznenađenja kao i brojni popusti.

Povodom prve godine poslovanja u ovom gradu, u okviru online foto konkursa koji je STOP SHOP organizovao, deset učesnika nagrađeno je vrednim poklonima – vaučerima u iznosu od po 10.000 dinara.

Apeluje se na društveno-odgovorno ponašanje, poput nošenja zaštitnih maski u prodavnicama i poštovanja socijalne distance. Takođe sa obzirom na to da potrošači mogu da uđu u svaku radnju posebno, direktno sa parkinga, njihova kupovina je bezbednija jer dele manje prostora sa ostalim potrošačima.

Do otvaranja desetog STOP SHOP retail parka, upravo u Sremskoj Mitrovici, investicija kompanije IMMOFINANZ u Srbiji iznosila je oko 112 miliona evra.

STOP SHOP portfolio:

STOP SHOP je brend retail parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područje od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge. IMMOFINANZ STOP SHOP portfolio trenutno obuhvata 90 ritejl parkova u devet zemalja: Slovačka (16), Mađarska (14), Austrija (13), Češka (10), Slovenija (14), Srbija (10), Poljska (10), Hrvatska (2) i Rumunija (1).

O IMMOFINANZ-U: 

IMMOFINANZ je komercijalna kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina čije su aktivnosti fokusirane na sedam glavnih tržišta Evrope: Austriji, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, i Rumuniji. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretnina, na čelu sa brendovima STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) i myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Kompanija poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od gotovo 5.0 milijarde evra, koji obuhvata više od 210 objekata. IMMOFINANZ se nalazi na berzama u Beču (vodeći ATX indeks) i Varšavi.