Vesti iz trgovine

OMV SrbijaOMV Srbija je 10-og januara nastavila sa širenjem svoje mreže benzinskih stanica, otvaranjem nove OMV stanice Bubanj Potok.

U ponudi na novootvorenoj benzinskoj stanici nalazi se celokupan asortiman proizvoda dostupnih na OMV benzinskim stanicama širom Srbije, kao i VIVA prodavnica i restoran.

Povodom otvaranja nove OMV benzinske stanice, do kraja januara 2020. godine kupce očekuje ušteda od 5 din/l prilikom kupovine goriva, kao i poklon iznenađenja. Ponuda uključuje i premijum goriva ali ne i tečni naftni gas.

Direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo, izjavio je: „OMV je lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, a posebnu pažnju obraćamo na uslugu i ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta u našim objektima. Naši potrošači su naviknuti na bogatu paletu vrhunskih proizvoda i prvoklasan doživljaj tokom poseta OMV stanicama. Pokloni iznenađenja i popusti tokom januara u novom modernom objektu Bubanj potok predstavljaju znak zahvalnosti za njihovo poverenje, kao i prirodan nastavak dosadašnje dobre prakse“.

OMV Srbija d.o.o.:

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 62 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji. OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 57 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.