Vesti iz trgovine

DecathlonSutra 12.12.2019., jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu otvoriće vrata svoje prve prodavnice u Srbiji.

Francuski sportski lanac Dekatlon otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji u BIG FASHION RETAIL PARKU, u sklopu kompleksa BIG FASHION tržnog centra koji se nalazi na adresi Višnjička 84 na Karaburmi. Prodavnica se prostire na 3 500 kvadratnih metara prostora i nudi kompetnu opremu za 70 vrsta sportova.

Dekatlon je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu dostupnu svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova. I mnogima je baš Dekatlon omiljena destinacija za kupovinu sportske opreme, zbog koje se često zapute do Segedina, Temišvara, Budimpešte i drugih gradova u blizini.   

Veliko otvaranje najavio je i kantri menadžer Dekatlona, Mišel Kapler: „Ulazak na novo tržište nam uvek predstavlja poseban izazov i odgovornost, ali smo takođe neizmerno srećni i ponosni što ćemo u Srbiju da donesemo jedno sasvim novo sportsko iskustvo. Sve je spremno za prve kupce, a nadamo se da će na preko tri hiljade kvadratnih metara ispunjenih opremom za sedamdeset sportova istinski da uživaju i pronađu nešto za sebe kako rekreativni, tako i profesionalni sportisti i to po cenama prihvatljivima svakom džepu.“

Od 12. do 14. decembra, Dekatlon je pripremio i posebne vaučere za kupce, kako bi im praznična kupovina bila još lepša.

Sopstveni brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Dekatlon nudi i  širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama. U svojim prodavnicama nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega može da ponudi cenovno povoljniju, a jednako kvalitetnu sportsku opremu.