Vesti iz trgovine

Tržni centar UšćeBeogradski tržni centar Ušće, vredan 150 miliona evra, trebalo bi da bude otvoren 31. marta 2009. godine, najavila je zamenica izvršnog direktora kompanije Balkans Real Estate Radmila Nikolić.
Predstavnica te kompanije u koju je transformisan MPC Properties kazala je u intervjuu agenciji Beta da će izgradnja druge poslovne kule u okviru kompleksa "Ušće" početi nakon otvaranja shopping centra.

"Reorganizacija MPC Propertiesa završena je 22. decembra. Strategija američke investicione banke Merrill Lynch je da zajednička kompanija Balkan real estate bude platforma za poslovanje u regionu", kazala je Nikolićeva.

Korisna površina objekta će biti 160.000 metara kvadratnih. Ispod zemlje će biti veliki hipermarket površine 12.000 kvadratnih metara. Pod zemljom će se nalaziti i jedan sprat tržnog centra dok će preostala dva biti iznad zemlje. Tržni centar će imati ukupan poslovni prostor od 36.000 kvadratnih metara i u njemu će se nalaziti butici, prodavnice nameštaja, prodavnice različitih namena, apoteke, banke, restorani i kafići. Treći sprat kompleksa namenjen je za sportsko rekreativne sadržaje i multipleks teatar.

Izvor: Beta