Otvorena nova EKO benzinska stanica

EKO

U Beogradu je juče 5.06.2019. otvorena nova benzinska stanica kompanije EKO Serbia a.d.

U sklopu modernizacije poslovne mreže, kompanija EKO Serbia, članica poslovne grupacije Hellenic Petroleum, otvorila je novu, 56-tu po redu benzinsku stanicu u Beogradu, na adresi Vodovodska bb, opština Čukarica.

Objekat je izgrađen u skladu sa najmodernijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, koji se dodatno odlikuje redizajniranim izgledom, koji je uz sve postojeće prateće sadržaje još više prilagođen, pre svega zahtevima i očekivanjima vozača. U sklopu pumpe se takođe nalazi i market kao i besplatan internet, sveža kafa, besplatna usluga sigurnosne provere automobila i jos mnoge povoljnosti, koje svim poseiocima stoje na raspolaganju 24 časa dnevno.

Na novoj lokaciji, vozače očekuje prepoznatljivo visoki kvalitet goriva premium kategorije - Diesel Avio, visokooktanski benzin Racing Formula 98, ali i Ekonomy goriva i autogas koji su dostupni na najsavremenijim dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Kompanija EKO Serbia a.d.:

Osnovana u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi, sa ciljem da obezbedi dostupnost svojih proizvoda i usluga na teritoriji cele Srbije, kroz maloprodajnu mrežu EKO benzinskih stanica.