Vesti iz trgovine

Otvaranje Roda Centar SMJoš jedan Roda centar, savremeni objekat koji se prostire na 7.500 kvadratnih metara koji su u rekordnom roku, za samo 110 dana izgradili Energogroup i Gemax otvoren je juče u Sremskoj Mitrovici.
U izgradnju drugog po redu Roda centra u Srbiji je investirano više od sedam miliona evra.

Predsednica Upravnog odbora M-Rodić Stanka Čurović podsetila je da je u ovoj godini na više od 72.000 kvadrata u njihovim objektima posao našlo oko 1.000 radnika, dok je gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović naglasio da je ovo znak da Mitrovica širom otvorenih vrata dočekuje investitore. U ovom trgovačkom centru posao je našlo više od 70 radnika, a osim prodavnice bele tehnike i artikala za domaćinstvo u centru je smešteno još devet lokala, a raspolaže i vlastitim parkingom sa 60 mesta.

Na svečanosti povodom otvaranja održane su brojne akcije, a svaka stota kupovina bila je besplatna, što će biti i tokom vikenda. „Roda centar je izgrađen ju stilu high-tech arhitekture i pravi je izazov za arhitekte koji su ga projektovali“, izjavio je generalni direktor kompanije Energogroup Dejan Branković. 

Izvor: Danas