Vesti iz trgovine

AksaAksa je stigla u Užice otvaranjem 16. po redu maloprodajnog objekta u Srbiji. Iz kompanije su za portal Retail Serbia potvrdili da će i u narednom periodu nastaviti širenje prodajne mreže.

Aksa je 29. septembra u 10h svečano otvorila novu, treću po redu prodavnicu u ovoj godini koja se nalazi u Užicu, na adresi Krčagovo 31. Kako je saopšteno portalu Retail Serbia, u planu kompanije je dalje širenje maloprodajne mreže u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a nove prodavnice planirane su u Bijeljini, Tuzli i Mostaru. Tokom prošle godine Aksa je otvorila svoje prodavnice u Banja Luci i Sarajevu, a tokom ove otvorene su nove prodavnice u Novom Sadu (druga po redu) koja se nalazi u BIG centru, kao i u Pančevu.

Aksa Kids Mega Store je specijalizovan lanac dečjih prodavnica koje nude širok asortiman proizvoda za decu. Prva prodavnica otvorena je 1994. godine u Beogradu. U 2013. Aksa je otvorila svoju najveću prodavnicu u Beogradu koja se nalazi u Krnjači a koja zauzima prodajni prostor od oko 2.000 kvadratnih metara.

U asortimanu Aksa prodavnica nalazi se hrana za bebe, kozmetika i nega, pribor, bebi oprema, nameštaj, igračke, tekstil i moda...više od 40 poznatih brendova, među kojima su Chicco, Disney, Bellelli, 4 moms, Crazy Dog i drugi.