Otvaranje Promenade u predviđenom roku

Promenada

Fasada i krov su završeni, a s obzirom na dinamiku dosadašnjih radova, otvaranje Promenade će biti u predviđenom roku.

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara svakodnevno se radi na tome da novi tržni centar - Promenada, čije otvaranje Novosađani sa nestrpljenjem očekuju, bude završen u predviđenom roku. Objekat se radi intenzivnom dinamikom gradnje te su za sada keramički radovi, zidovi i plafoni završeni više od 90%, dok se rad na platou ispred tržnog centra odvija u skladu sa definisanim planovima.

Neka od poznatih imena brendova koje ćemo imati prilike da vidimo u Promenadi su brendovi Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved.  Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu. U Promenadi će se naći i  LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids-a i Pertini-a. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

„Od velike nam je važnosti povezanost sa lokalnom zajednicom. Znamo koliko Novosađani sa nestrpljenjem iščekuju otvaranje Promenade i želimo da im pružimo jedinstveni užitak koji će zadovoljiti sve potrebe savremenih kupaca. Takođe, važno je istaći da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, što je od velikog značaja za sam grad“, izjavio je Boris Stevović, menadžer tržnog centra Promenada Novi Sad.

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji. Novi tržni centar pozicioniran u samom srcu Novog Sada predstavljaće omiljenu destinaciju za sve zaljubljenike u modu, ali i za ljubitelje dobre zabave i zdravog života. Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, ovaj tržni centar ponudiće svojim posetiocima objedinjeno iskustvo kupovine, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje, što će ga činiti jedinstvenim na tržištu.

Takođe, pored odličnog miksa zakupaca, posetioci će imati priliku da uživaju u  bogatom programu manifestacija, koncerata i aktivnosti koji će zadovoljiti velika očekivanja Vojvođana.