Vesti iz trgovine

Robne Kuće BeogradTrgovinski lanac Robne kuće "Beograd" saopštio je danas da će prvi objekat tog lanca, robna kuća u Zemunu, biti otvorena u subotu, 13. decembra.
Kako se navodi, to je prva robna kuća koja će biti otvorena, od kada je kompanija Verano i grčka Marfin investment grupa, pre oko godinu dana, kupila taj trgovinski lanac za 360 miliona evra.

Robna kuća u Zemunu ima četiri nivoa, ukupne površine preko 6.000 metara kvadratnih. U suterenu zemunske robne kuće biće supermarket iz novog trgovinskog lanca "Familija market", a u prizemlju je uglavnom kozmetika, dodaje se u saopštenju. Na prvom nivou su odeljenja sa muškom i ženskom odećom i obućom, a na drugom knjižara, bela tehnika i kućni aparati, kao i nameštaj i detalji za opremanje enterijera. Na trećem spratu biće restoran otvorenog tipa, a poseban deo namenjen je odeći, obući i nameštaju za decu.

Najavljeno je da će 20. decembra biti otvorena i robna kuća na Terazijama, kao i robna kuća na Dušanovcu, a u planu je da svi objekti Robnih kuća Beograd u Srbiji počnu da rade do kraja prvog kvartala sledeće godine.

Robne kuće "Beograd" radiće i vikendom, kao i radnim danima od 9.00 do 21.00. Robna kuća Beograđanka primiće zakupce sredinom februara, a do kraja tog meseca počeće da radi i za potrošače, dodaje se u saopštenju.

 

Izvor: Beta