Vesti iz trgovine

Hugo BossNemački modni brend HUGO BOSS svečano je otvorio prvu prodavnicu u Rumuniji, dok je u strogom centru Beograda nedavno otvorio modernizovanu prodavnicu i predstavio novi koncept.

Movem Group, nosilac HUGO BOSS franšize za tržište Srbije otvorio je nedavno modernizovanu prodavnicu u centru Beograda koja se nalazi u Zmaj Jovinoj 18. Beograd se našao na mapi metropola u kojima je predstavljen novi koncept posle Dubaija, Singapura i Ženeve, a maloprodajni objekat se sada prostire na dodatnih 300 kvadrata prodajnog prostora. HUGO BOSS je na tržištu Srbije prisutan više od 20. godina u saradnji sa Movem Group.

Nemačka kompanija svečano je otvorila prvu prodavnicu u Rumuniji koja se nalazi u centru Bukurešta. Prodavnica se prostire na 195 kvadrata prodajnog prostora i otvorena je u saradnji sa franšiznim partnerom koji ima u planu dalje širenje maloprodajne mreže. HUGO BOSS je svoje poslovanje povukao 2014. godine i ovo je njegov treći ulazak u Rumuniju.

HUGO BOSS AG je jedan od vodećih nemačkih modnih brendova osnovan 1924. godine. Kompanija najbolje rezultate postiže na tržištima Nemačke, SAD-a, Kine, Velike Britanije i Francuske.