Novi Sad dobija najsavremeniji Univerexport hipermarket

Univerexport

Kompanija Univerexport otvoriće do kraja godine najsavremeniji hipermarketa u Novom Sadu, saopštili su iz ove kompanije.

Univerexport planira da najsavremeniji hipermarket u Novom Sadu otvori u sklopu tržnog centra Promenada čije je otvaranje planirano do kraja tekuće godine. "Kompanija Univerexport biće deo tržnog centra Promenada, a svojom ponudom i uslugom Univerexport će kupovinu učiniti doživljajem. Ovo je za nas pozitivan izazov, u gradu u kome smo nastali, za potrošače sa kojima smo već 28 godina i koji će na ovoj lokaciji imati najsavremeniji, a opet prepoznatljiv brend Univerexport-a", navode iz kompanije za portal Retail Serbia.

Novi Univerexport hipermarket prostiraće se na više od 3.000 kvadratnih metara. Tržni centar Promenada nalaziće se na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar Cara Lazara. Ukupna površina centra iznosiće 150.000 kvadrata, dok će se na 48.000 kvadrata nalaziti maloprodajni prostor. U izgradnju objekta kompanija NEPI investiraće 100 miliona evra, a u sklopu centra biće otvoreno oko 1.500 radnih mesta.