Vesti iz trgovine

Stop ShopAustrijska kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi IMMOFINANZ, otvorila je danas šesti STOP SHOP ritejl park u Srbiji, u Vršcu.

Novi STOP SHOP prostire se na od oko 8,250 kvadratnih metara prodajnog prostora i preko 320 parking mesta ispred objekta. Svečanom otvaranju prisustvovali su gospođa Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca kao i predstavnici kompanije IMMOFINANZ.

Sa 20 domaćih i internacionalnih brendova, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Vršca i okoline. Zakupci su inostrani i domaći dobro poznati brendovi kao što su Roda, LC Waikiki, Reserved, Sinsay, CCC, Deichmann, DM, Sport Vision, Planeta, Pertini, Nefa, Top Shop, WIN WIN, Katrin, Planika, STOP kafe, Galaxy Code, Vip menjačnica, Proteini i Hedonizmus.

„Naš STOP SHOP ritejl park u Vršcu je drugi novootvoreni STOP SHOP ovog meseca u Srbiji. Samo pre nedelju dana proslavili smo otvaranje STOP SHOP ritejl parka u Požarevcu. Ova činjenica potvrđuje naše obećanje koje smo dali 2015. godine kada smo ušli na srpsko tržište – našu opredeljenost da ostanemo, i da širimo naš multinacionalni lanac ritejl parkova. STOP SHOP Vršac u Srbiji je 72. lokacija u osam zemalja u kojima poslujemo. STOP SHOP podrazumeva dobru vrednost za potrošeni novac i nudi jedinstveno, efikasno i prijatno iskustvo kupovine za sve.“ Izjavio je Ditmar Rajndl (Dietmar Reindl), direktor operacija kompanije IMMOFINANZ.

Novoizgrađeni STOP SHOP ritejl park nalazi se u širem centru grada, pored gradskog jezera, na putu ka srpsko-rumunskoj granici. Nakon Čačka, Niša, Valjeva, Lazarevca i Požarevca, Vršac je šesta STOP SHOP lokacija koja je otvorena u Srbiji. Svih šest lokacija obuhvataju površinu za izdavanje od oko 52.000 m2. U toku su i radovi na ritejl parku u Sremskoj Mitrovici, koji će biti otvoren naredne godine.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što je kompanija IMMOFINANZ odlučila da u Vršcu realizuje svoju investiciju. Izgradnja ritejl parka STOP SHOP je veoma značajna jer će pre svega doneti gradu nekoliko stotina novih radnih mesta”, izjavila je Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca. „Pored toga, građani Vršca će sada imati na raspolaganju veći izbor kvalitetne robe zahvaljujući poznatim međunarodnim brendovima.“