Vesti iz trgovine

Mercedes limuzinaKompanija "Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora" otvorila je u industrijskoj zoni Krnješevci kod Beograda najveći i najmoderniji "Mercedesov" centar komercijalnih vozila u ovom delu Evrope. Namera je bila, kako ističu u kompaniji, koja je već 12 godina prisutna u našoj zemlji, da ostvaruje snažan rast, da još više unapredi kvalitet svojih usluga i ponudu proizvoda u regionu.

U centar komercijalnih vozila investirano je 10 miliona evra što, prema rečima predstavnika te, jedne od vodećih automobilskih kuća u Nemačkoj i svetu, govori o interesu "Mercedesa" da ulaganjem pomogne dalji razvoj Srbije, koju smatra ekonomski veoma stabilnom za investicije.

Na sinoćnom svečanom otvaranju centra, prvi put je u Srbiji predstavljen i novi model "aktros", koji je proglašen za najbolje teretno vozilo iznad 6,5 tona bruto mase u Evropi za 2009. godinu.

Centrar, površine preko 4.200 kvadratnih metara, izgrađen je na prostoru od ukupno 25.000 kvadrata i udaljen je samo 25 kilometra od Beograda na auto putu prema Zagrebu.

Centar komercijalnih vozila "Mercedes-Benc Beograd" je izgrađen i opremljen po najnovijim tehničkim i tehnološkim standardima koje su propisali "Mercedes-Benc" i Evropska unija i koji su potpuno u skladu sa svetskim ekološkim standardima i normama Republike Srbije.

O višenamenskom prostoru centra obavlja se, sedam dana u nedelji, prodaja novih i polovnih "Mercedesovih" teretnih, dostavnih i kombi vozila, uz obezbeđen servis i rezervne delove.

Centar ima i regionalni logistički i distributivni centar, kao i centar za obuku za ceo region.

 

 

Izvor: RTV