Vesti iz trgovine

Gorenje Studio Gorenje otvara vrata svog Studija u Jagodini u sredu 21. decembra u 9:00h, sa ciljem da svojim potrošačima omogući jednostavniju i lakšu kupovinu.

Tim povodom za posetioce su pripremljena brojna iznenađenja, a do 24. decembra i specijalan popust od 10%.

U moderno opremljenom prostoru od preko 500 m² potrošače očekuje raznovrsna ponuda Gorenje kućnih aparata i kuhinja namenjenih različitim životnim stilovima i potrebama korisnika. Osim najraznovrsnije ponude, posetiocima su na raspolaganju i ljubazni prodavci Gorenje Studija, koji će im pružiti sve stručne informacije u vezi sa radom aparata, garancijom i uslovima kupovine.

Gorenje Studio potrošačima nudi kompletan asortiman velikih i malih kućnih aparata i kuhinja, grejnih i rashladnih uređaja, kao i bogatu ponudu Gorenje kuhinja i sudopera sa neograničenim mogućnostima kombinovanja i savetima projektanta na licu mesta.

Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja uz Gorenje 360 kredit: do 36 rata bez kamate, bez ostalih troškova i bez obaveze otvaranja računa u banci.