REWE: BIPA, BILLA i MERKUR otvorili nove objekte

Rewe zelena zgrada

Rewe Grupa nastavlja sa investiranjem u širenje i modernizaciju postojeće maloprodajne mreže.

Grupa je otvorila novi BIPA objekat u Hrvatskoj, novi BILLA supermarket u Austriji i potpuno renovirani hipermarket Merkur, takođe u Austriji.
U gradu Oberlam, Merkur je otvorio potpuno renovirani hipermarket na 2.000 kvadrata prodajne površine. Potrošačima će od sada biti dostupno u prodavnici 7.000 austrijskih proizvoda koji će dolaziti od 500 proizvođača. Na odeljenju suhomesnatih proizvoda nalazi se 150 vrsta kobasica i više od 150 vrsta sireva. Merkur poseduje i samouslužne kase na kojima potrošači sami pazare svoje proizvode. Hipermarket će raditi svakim radnim danom i subotom, dok će nedeljom biti zatvoren.

U gradu Schattendorf Rewe Grupa je otvorila novi supermarket BILLA. Na 500 kvadrata prodajne površine, smešten je savremeni objekat u kome su ugrađena najnovija rešenja sa LED osvetljenjima, rashladnim sistemima uz moderni dizajn enterijera. Potrošačima je u novom supermarketu dostupno više od 8.000 proizvoda.

Ekspanzija se nastavlja i u Hrvatskoj, u kome je Grupa otvorila novu BIPA drogeriju u Rovinju. Novi objekat nalazi se na Trgu lokvi 8. Ponuda obuhvata širok asortiman proizvoda, a povodom otvaranja, BIPA je prvim kupcima pripremila popuste koji su se za mnoge artikle kretali i do -50%.